Fotbalová aréna Panna field round Exit Toys kulatá ocelová průměr 488 cm

Popis produktu

Fotbalová aréna Panna field round od holandské značky Exit Toys je vynikající dárek pro všechny sportovní nadšence již od 3 let. Díky kulaté fotbalové aréně si můžete kdekoli zahrát fotbal se svými kamarády a vyzkoušet si fotbalové triky. Fotbalovou arénu dokážete rychle sestavit díky praktickému upevňovacímu systému během krátké chvíle. Jednotlivé díly arény se jednoduše zasouvají do sebe, takže nemusíte nic šroubovat.

Fotbalová aréna se skládá z 2 branek s pevnými sítěmi a galvanizovaného ocelového rámu s černou barvou nanášenou práškováním, díky čemuž výborně odolává nepříznivým povětrnostním podmínkám a korozi. Zachová si svůj krásný vzhled i po dlouhé době, rám je z vnitřní části vybaven pevnými plastovými kryty. Fotbalovou arénu lze použít na tvrdém i měkkém povrchu. Aréna Panna je vhodná nejen do zahrady, ale také na školní hřiště a uplatnění najde i ve fotbalových klubech při pravidelných trénincích.

Průměr arény je až 488 cm, takže si v ní procvičíte všechny fotbalové triky a zasoutěžíte si se svými kamarády a sourozenci, kdo dokáže lépe ovládat míč a dát víc gólů. Nizozemská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71. Fotbalová aréna se vyznačuje pravým holandským stylem, umožní chlapcům a dívkám zdravě sportovat na čerstvém vzduchu.


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Celková výška40 cm
Hmotnost86 kg
Průměr488 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.