Autíčka Japan Series Bonus Pack Majorette kovová s odpružením a sběratelským boxem 7,5 cm délka 5 druhů

Popis produktu

Sběratelská autíčka Japan Series Bonus Pack od francouzské značky Majorette představuje vynikající dárek pro všechny děti a zejména chlapce od 3 let. Originální modely autíček jsou vybaveny kovovou karoserií, kolečky s odpružením a tuningovým doplňkem pro vylepšení vzhledu autíčka. Děti se mohou těšit také na sběratelskou krabičku, do které si mohou uložit autíčko. Prvotřídní 5dílná sada obsahuje 4 autíčka + 1 tajné autíčko, která vznikla na základě skutečných modelů japonských automobilových značek. Uvedená cena platí za 1 sadu autíček (5 modelů), při objednávce uveďte do poznámky, o kterou sadu modelů máte zájem.

Sady autíček:

  1. Honda Civic Type R EK9, Nissan GT-R, Nissan Cefiro A31, Toyota Supra JZA80 + 1 mystery autíčko 
  2. Toyota Hiace, Nissan Cefiro A31, MItsubishi Lancer Evolution 9, Toyota Century + 1 mystery autíčko
  3. Suzuki Carry, Nissan Z, Nissan Skyline GT-R, Honda Civic Type R EK-9 + 1 mystery autíčko

S nadčasovými autíčky Majorette si chlapci i dívky zahrají na závodníky a řidiče, mohou si je přidat k dalším stavebnicím a drahám, nebo si s nimi zahrají samostatně. Představují výbornou volbu pro malé i velké sběratele, kteří by si rádi rozšířili svoji sbírku autíček o japonské automobily. Při hře s autíčky si děti rozvíjejí také jemnou motoriku, fantazii a technickou představivost. Jejich realistický vzhled a originální barvy nadchnou každé dítě. Délka každého modelu je 7,5 cm.

Francouzská značka Majorette již dlouhá léta přináší dětem špičková autíčka a stavebnice, které si oblíbili i sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů. Autíčka Majorette všestranně rozvíjejí každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Celková délka7,5 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.