Batoh Ergomaxx od Jeune Premier: Proč je nejlepší z batohů pro děti?

4 min.
13. srp'24

Vybrat školní batoh není vůbec jednoduché, zvláště pokud to děláte poprvé. Je nejlepší ten nejdražší? Nebo stačí i levná verze, kterou za rok vyměníte za novější kousek? A co zděděný batoh po starším sourozenci? S belgickou značkou Jeune Premier už nemusíte tápat. Nejlepší z batohů je totiž jednoznačně batoh Ergomaxx.

Děti často nosí do školy a ze školy neuvěřitelné množství učebnic a nejrůznějších školních pomůcek, čímž příliš zatěžují ramena. Tašky mnoha dětí se pod celou tou váhou přibližují k zemi a tam táhnou i usilovné žáky a žákyně. Přesně na to v Jeuně Premier mysleli, když navrhovali ten nejlepší školní batoh všech dob.

Batoh Ergomaxx od Jeune Premier má všechny funkce, které snižují zatížení zad vaší dcery nebo syna a přispívají k dokonalému držení těla a vzpřímené poloze zad. Důmyslný systém batohu Ergomaxx přesouvá 50 % hmotnosti batohu z ramen na pánev, takže děti již více váha batohu nepotáhne ani dozadu, ani je nutit chodit v předklonu. Ergomaxx nemá přezdívku Rolls-Royce mezi školními taškami a batohy nadarmo.

Batoh Jeune Premier pre školákov

Při koupi batohu tedy myslete na dobrý střih a vždy upřednostněte komfort při nošení před cenou. Levné, „podřadné“ školní tašky a batohy se často vyznačují nedostatečnou oporou. Mohou jim chybět nastavitelné popruhy, pevnost a dostatečné polstrování, což způsobuje, že zbytečně zatěžují záda a způsobují nesprávné držení těla, což může v pozdějším věku vést k problémům s páteří.

Batoh Ergomaxx od Jeune Premier splňuje vše, co má kvalitní školní batoh splňovat a díky tomu jej mohou nosit už děti prvních ročníků:

  • Nastavitelný, polstrovaný zádový panel z prodyšného materiálu usnadňuje přizpůsobení batohu výšce vašeho dítěte. Ergomaxx roste s vaší dcerou nebo synem od výšky 100 až do 150 cm, což umožňuje dlouhodobé používání školní tašky. Polstrovaný design z prodyšného materiálu zajišťuje prvotřídní pohodlí při nošení.
  • Pevný hrudní popruh stabilizuje batoh a zmírňuje tlak na ramenní klouby.
  • Zádové popruhy zajišťují, že batoh zůstane na svém místě a dítě jej bude nosit vysoko na zádech, což umožní vašemu dítěti zachovat si přirozené držení těla.
  • Bederní pás přesouvá 50 % hmotnosti batohu z ramen na pánev, čímž zajišťuje dokonalé držení těla a rovná záda.

Batoh Ergomaxx benefity

  • Reflexní prvky na více místech batohu zajišťují optimální viditelnost v provozu i ve špatném počasí či tmě.
  • Magnetický zámek se otevře jedním jednoduchým pohybem, což ještě více usnadňuje používání batohu.
  • Vnější kapsa na láhev s vodou s otvory zabraňuje vytékání vody do batohu.
  • Kovové zipy namísto plastových prodlužují životnost tašky a umožňují její delší používání.
  • Povrch tašky odolný vůči vodě a nečistotám rovněž prodlužuje životnost tašky a zachová ji pěknou mnohem déle.

Ergomaxx batoh Jeune Premier

Revoluční batoh Ergomaxx z dílny belgické značky Jeune Premier doporučuje také holandská ergoterapeutka Kim Brouns pracující v rehabilitačním středisku. Právě při vykonávání své profese vidí Kim velmi často děti s těžce naloženými školními taškami, které jsou příliš velké a způsobují již ve školním věku bolesti ramen, zad a krku. Batoh Ergomaxx je podle ní skvělou volbou, a to z několika důvodů: „Kromě ergonomického designu, který zajišťuje dobrou oporu zad, je batoh trendy a už mu fandí všechny děti v našem rehabilitačním centru!“

I naši Medvídkové potvrzují, že batohy Ergomaxx jsou nejen stylové, ale také praktické, prostorné a při nošení je nikde netlačí a nezařezávají se. Kdyby Oli, Mila a Bruno mohli, okamžitě by se vrátili do školy a na ramena by si zavěsili právě model batohu Ergomaxx. Objevte s námi všechny krásné, hravé designy školního batohu Ergomaxx a vyberte pro svého školáka či školačku ten nej!

Objevte batohy Ergomaxx