- 1 filet z mořského vlka
- 1 fenykl
- ¼ cibule
- ½ citronu
- 1 rajče
- špetka koření čtyř barev
- olivový olej
Fenykl zbavte vrchních listů, opláchněte ho a nakrájejte na tenké plátky. Ty vložte do parního vařiče Beaba, dolijte vodu po úroveň 3 a uvařte. V menším hrnci nechte vodu přijít k varu a do vařící vody vložte asi na 30 sekund celé rajče. Pak jej okamžitě přendejte do misky se studenou vodou a odstraňte slupku a nakrájejte na malé kostičky.
Troubu předehřejte na 200 °C a pokračujte v přípravě. Citron nakrájejte na plátky, cibuli oloupejte, nakrájejte a zlehka opečte na olivovém oleji. Uvařený fenykl sceďte a přidejte na pánev k cibulce. Osolte, opepřete a opékejte ještě asi 2 minuty. Stáhněte z plamene a přidejte nakrájené rajče a citron.
Na pečicí papír položte filety z mořského vlka, osolte, opepřete, zakryjte zeleninovou směsí a ochuťte kořením čtyř chutí. Pečicí papír uzavřete jako bonbón, konce svažte kuchyňskou nití a pečte ve vyhřáté troubě asi 20 minut.