Zažijte epické vodní bitvy s vodními pistolemi Spyra

  Kategorie: Tipy na hračky,
5 min.
19. čec'24

Hvězdné války jsou minulostí, nyní přicházejí vodní války! Zažijte ultimátní vodní přestřelky s vodními pistolemi Spyra a připravte se na nové zážitky s rodinou, přáteli či kolegy. Rozdělte se do týmů, nabijte, zamiřte, palte a počítejte s tím, že voda bude opravdu všude.

Modří proti rudým, rodiče proti dětem, kluci proti dívkám… Nezáleží na tom, kdo bude tvořit jednotlivé týmy, nejdůležitější bude zbraň. Epické vodní bitvy odteď zažijete díky německé značce Spyra, která ví, jak na to.

Kdo za tím stojí?

Parta mladých lidí začala již v roce 2016 s vývojem prototypové vodní pistole a díky úspěšné crowdfundingové kampani na platformě Kickstarter přivedla na trh v roce 2020 automatickou vodní pistoli SpyraOne, která se stala velkým hitem. Prémiové vodní pistole s technologií SpyraBlast změnily pohled na vodní pistole, a to nejen v případě laiků, ale i profesionálních hráčů.

Pamatujete si ještě, jak vypadaly vodní bitvy v 90. letech? Jednoduché a ne až tak výkonné vodní zbraně sice dokázaly přeměnit jakoukoli vodní bitvu na zážitek, ale přece tomu něco chybělo. A to něco naleznete v nejvýkonnější vodní pistoli na světě od značky Spyra. Ponořte se do světa plného vzrušujících vodních bitev a objevte neuvěřitelnou sílu, přesnost a jednoduchost používání vodních pistolí Spyra. Podívejte se s námi na to, jak snadno se používají a vyberte si tu, která nejvíce vyhovuje vašim dovednostem.

Vodné bitky Spyra

SpyraLX s manuálním nabíjením

Chcete získat náskok a bojovat ve vodních bitvách jako profík? Naše pokyny vám krok za krokem ukáží, jak používat vodní pistoli SpyraLX s manuálním nabíjením:

1. krok – Ponořte zbraň SpyraLX do nádoby s čistou vodou z vodovodu. Vysouvejte a zasouvejte zadní rukojeť jako při pumpování, čímž do pistole dostanete vodu.
2. krok – Když se indikátor hladiny vody přestane pohybovat směrem nahoru, přestaňte s pumpováním.
3. krok – Ujistěte se, že před použitím zbraně je zadní rukojeť zcela zasunuta.
4. krok – V případě, že je pistole zcela „vybitá“ a má prázdnou nádrž, také ji ponořte do nádoby s vodou, ale při pumpování zadní rukojetí zároveň mačkejte spoušť. Tento krok opakujte, dokud se indikátor nepřestane pohybovat jako v kroku číslo 3.

Při pumpování vody do zbraně může dojít také k tzv. přetlaku. Ten nastává tehdy, když je nádržka přeplněná vodou a při střelbě z ní vycházejí jen malé kapičky. Nemusíte však hned stresovat, stačí opakovaně mačkat spoušť, dokud se přetlak neuvolní a pistole bude opět střílet normálně.

Po ukončení hry je třeba se ujistit, že nádrž pistole je prázdná. Opakovaně vysuňte a zasuňte zadní rukojeť, abyste odčerpali zbytkovou vodu a zbraň odložte.

SpyraTwo se silovým výstřelem

Tak jako u zbraně SpyraLX, i používání pistole SpyraTwo je jednoduché a intuitivní. Tato série zbraní Spyra je však elektronická, proto je zacházení s ní poněkud jiné:

1. krok – Před prvním použitím je třeba nabít zbraň, a to po dobu minimálně 5 hodin.
2. krok – Tlačítko pro zapnutí/vypnutí zbraně se nachází přímo pod rukojetí, kde je i port pro nabíjení prostřednictvím USB-C kabelu.
3. krok – Nádržka na vodu zbraně SpyraTwo se doplňuje automaticky. Zbraň stačí ponořit do nádoby s čistou vodou a vysunout spoušť. Na displeji během „nabíjení“ uvidíte, jak rychle se voda doplňuje.
4. krok – Konečně se dostáváme k té zábavné části. Chcete-li na nepřítele zaútočit klasickou střelbou, stiskněte spoušť a ze zbraně vystřelí individuální proud vody. Nabití každého dalšího výstřelu trvá 1,1 vteřiny.
5. krok – SpyraTwo disponuje také možností silového výstřelu. Toho docílíte tak, že spoušť podržíte tři vteřiny.

I tuto zbraň je třeba po ukončení hry vyprázdnit a uskladnit. Nádrž na vodu je prázdná tehdy, pokud displej zobrazuje dvě nuly. Po vodní bitvě se proto ujistěte, že zbraň je prázdná a podržte spoušť cca 5 sekund. Uvolněte a na displeji by se měly objevit dvě vodorovné čárky.

Máte pocit, že pistole SpyraTwo nefunguje správně? Možná potřebuje jen malý reset. Stiskněte tlačítko pro zapnutí/vypnutí a podržte jej alespoň 6 sekund. Na displeji by se měly zobrazit dvě blikající hranaté závorky. Vystřelte ze zbraně klasický výstřel – může se stát, že voda se dostala někam, kam se dostat neměla. Po restartu se na displeji zobrazí stav hladiny vody a stav baterie.

Legendární SpyraThree pro profíky

Nejnovější a nejvíce promakaná zbraň od značky Spyra nese název SpyraThree. Číslo tři v názvu neevokuje pouze pořadové číslo zbraně, ale také 3 módy střelby:

  • Open Mode – klasická střelba
  • Burst Mode – zatáhnutí spouště uvolní 3 výstřely za sebou
  • League Mode – jedná se o oficiální mód pro Spyra turnaj. Rychlost střelby je omezená, ale stisknutí spouště uvolní silný výstřel do vzdálenosti 15 metrů.

Mezi jednotlivými režimy střelby můžete přepínat na boku zbraně nad spouští. Údržba a uskladnění pistole SpyraThree jsou stejné jako u zbraně SpyraTwo.

Nezáleží na tom, za jaký tým budete hrát. Nejdůležitější je to, že s jakoukoli vodní pistolí Spyra zažijete množství zábavy, adrenalinu a zejména nejepičtější vodní bitvu v historii. Tak směle do toho!