Česací hlava pro kadeřnici s blond vlasy My Beauty Blonde Styling Head Smoby vytváření účesů s 19 doplňky

Popis produktu

Česací hlava s blond vlasy My Beauty Blonde Styling Head z dílny francouzských designérů Smoby představuje vynikající dárek pro všechny děti a zejména holčičky od 3 let. Zahrají si na povolání kadeřnic, vyzkoušejí si své dovednosti a šikovnost při česání a vytváření účesů na realistickém modelu panenky s dlouhými světlými vlasy. Dětská česací hlava je vybavena 3 protiskluzovými přísavkami, díky kterým se pevně přichytí na každý rovný a hladký povrch. Malé kadeřnice budou mít k dispozici sadu 19 doplňků, mezi nimiž najdou hřeben, kartáč na vlasy, lesk na rty, gumičky, sponky a pomůcky pro zaplétání a vytváření účesů. Model je vybaven také termosenzitivními rty, které dokážou změnit barvu při změně teploty.

Modelová hlava pro vytváření účesů má výšku až 26 cm, kvalitní a jemné vlasy usnadní dívkám práci a získají realistické zážitky. Ve spodní části modelu se nachází úložný prostor, do kterého si mohou po hře uklidit všechny doplňky. Špičková hračka v prvotřídní kvalitě se zaoblenými hranami je uzpůsobena pro malé dětské ruce, dívky si již od útlého věku cvičí vytváření účesů a zjišťují, jak správně používat kadeřnické doplňky. Zlepšují si jemnou motoriku, rozvíjí fantazii a představivost, objevují nové způsoby úpravy vlasů. Učí se koncentrovat na detail, při hře na povolání kadeřnic se přibližují světu dospělých a získávají pocit zodpovědnosti. 

Celkové rozměry modelu jsou 21*16,5*26 cm. Francouzský výrobce Smoby přináší dětem prvotřídní hračky s originálním designem již po dlouhá léta. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu21*16,5*26 cm
Rozměry balení28*18*30 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.