Chodící ruka na dálkové ovládání RC Wednesday Thing Jada s USB nabíjením od 8 let

Popis produktu

Chodící ruka na dálkové ovládání Thing představuje vynikající dárek pro všechny fanoušky strašidelného seriálu Wednesday a děti od 8 let. Strašidelná ruka „Věc“, známá z rodiny Addamsových působí realisticky, dálkový ovladač ve tvaru netopýra umožňuje ovládat její pohyb směrem dopředu a dokáže se otáčet do stran. Ovladač funguje na klasické 2kanálové frekvenci 2,4 GHz, jeho součástí také 2 baterie typu AAA. Stylová chodící ruka se nabíjí přes USB připojení, je vyrobena v životní velikosti v realistických barvách.

Oficiálně licencovaná hračka Wednesday potěší nejen sběratele, ale i děti, které se s ní skvěle zabaví během svátku Halloween a dlouhých zimních večerů. Chodící ruka Wednesday představuje i dekoraci do domácnosti, je ztělesněním rodiny Addamsových. Celková výška ruky je přibližně 16 cm, děti si při ovládání hračky trénují svoji šikovnost a přesnost při řízení. Trénují si jemnou motoriku, prostorovou představivost a učí se správně odhadovat vzdálenosti. Chodící RC Ruka Thing pomáhá rozvíjet i dětskou představivost a fantazii.

Značka Jada patří mezi přední výrobce licencovaných a precizně vypracovaných figurek, odlévaných sběratelských předmětů a autíček s rádiovým ovládáním. Široký sortiment hraček v sobě spojuje vysokou kvalitu a cit pro detail, proto jsou vhodné pro děti každého věku. Produkty jsou testovány a splňují přísná bezpečnostní kritéria. Výrobce Jada při vývoji hraček spolupracuje s největšími světovými značkami v oblasti zábavy, potěší filmové a komiksové fanoušky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 8 let
NoteBatteries: Vehicle (Li-battery 7.4 V/360MAH) Remote control (2xAAA)
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.