Didaktická kostka Kaboom Cube Little Smoby skládání různých druhů zvířátek pro jemnou motoriku s 15 doplňky od 18 měsíců

Popis produktu

Didaktická kostka Kaboom Cube Little od francouzského výrobce Smoby představuje skvělou hračku pro chlapce a dívky od 18 měsíců, která jim pomůže všestranně se rozvíjet. Originální kostka v jemném modrém provedení je vyrobena z prvotřídního plastu se sametově jemným povrchem a oblými hranami, takže si s ní bezpečně zahrají i nejmenší děti. Těšit se mohou na 15 dílků, se kterými si procvičí skládání různých zvířátek. Jednotlivé dílky lze snadno připojit na didaktickou kostku, přičemž se dají navzájem kombinovat a dítě tak dokáže vytvořit nové druhy zvířátek.

Při stlačení vrchní části se jednotlivé dílky odpojí z kostky a dítě může opět začít skládat. Didaktická kostka je vybavena také úložným prostorem, do kterého si děti po hře mohou jednotlivé dílky uklidit. Při skládání zvířátek si děti procvičí jemnou motoriku, rozvíjejí si také fantazii a představivost. Kreativní didaktická kostka přinese dětem radost při vytváření zábavných zvířátek, její propracovaný design zaručí, že zabaví vaše nejmenší na dlouhou dobu. Děti při hře s didaktickou kostkou zkoumají také různé struktury povrchů, objevují nové barvy a tvary.

Rozměry didaktické kostky jsou 15*16*18 cm. Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Od roku 2020 začal používat výrobce jako obaly pro produkty recyklovatelné kartonové obaly, čímž dokázal snížit míru dopadu na životní prostředí až o 90 %, rovněž nabízí široký sortiment hraček, které jsou vyráběny z recyklovatelných plastů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu15*16*18 cm
Rozměry balení17*17*20 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.