Dopravní značky na hřiště Traffic Signs BIG 3 druhy s 5 symboly výška 69 cm

Popis produktu

Dětské dopravní značky od německého výrobce BIG naučí chlapce a dívky od 3 let základem silničního provozu. Sada 3 druhů značek je vybavena až 5 různými symboly, které znázorňují: STOP, hlavní silnice, parkoviště, přechod pro chodce a ukončení hlavní silnice. Dětské dopravní značky stojí na robustní základně, vyznačují se vysokou stabilitou a dlouhou životností, lze je používat v interiéru i exteriéru. Výška každé značky je 69 cm.

Značky představují skvělou volbu pro dětská hřiště, děti se při jízdě na tříkolce, odrážedle nebo kole naučí řídit podle značek, zjišťují, kdy mají přednost v jízdě a respektují chodce na přechodu. Díky oblým hranám na značkách jsou děti chráněny při menších kolizích, při nárazu do značek si neublíží. Povrch značek je ošetřen UV stabilizátory, díky čemuž si zachovají své barvy i po dlouhé době.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Celková výška69 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.