Garáž s domem Dominic Toretto Fast & Furious Nano scene Jada 13 dílů s piknikovým posezením a 2 kovová autíčka od 8 let

Popis produktu

Garáž s domem Nano Scene Jada představuje skvělý dárek pro všechny fanoušky filmové série Fast & Furious, potěší i děti od 8 let. Oficiálně licencovaný domek Doma Torreta s příjezdovou cestou, dvorem a garáží s posuvnými dveřmi představuje realistickou repliku z filmových scén. Děti se mohou těšit také na 2 modely autíček s kovovou karoserií – Dodge Charger a Toyota Supra, které jsou vybaveny gumovými kolečky s volnoběhem. Součástí domečku je i miniaturní piknikový stolek, židle a gril, které oživí vzpomínky na film. Precizně vypracované detaily a originální vzhled domečku s garáží přinesou chlapcům skvělé zážitky při hře na závodníky.

Rozměry pozemku s domem a garáží jsou 14*20*20 cm, modely autíček mají délku 4 cm. Stylové dioráma z filmu Rychle a zběsile je vyrobeno z prvotřídních plastů, vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Představuje vynikající volbu pro malé i velké sběratele. Při hře s autíčky Jada si děti rozvíjejí jemnou motoriku, fantazii a technickou představivost. Nadčasová sada s domem a garáží Dominica Torreta nadchne děti, které hravým způsobem objevují filmové hrdiny a rychlá auta.

Značka Jada patří mezi přední výrobce licencovaných a precizně vypracovaných figurek, odlévaných sběratelských předmětů a autíček s rádiovým ovládáním. Široký sortiment hraček v sobě spojuje vysokou kvalitu a cit pro detail, proto jsou vhodné pro děti každého věku. Všechny produkty jsou testovány a splňují přísná bezpečnostní kritéria. Výrobce Jada při vývoji produktů spolupracuje s největšími světovými značkami v oblasti zábavy, hračky potěší filmové a komiksové fanoušky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 8 let
Rozměry produktu14*20*20 cm
Celková výška14 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.