Garáž s motorizovaným výtahem 6patrová Super Chase Center Majorette se zvukem a světlem elektronický vláček se 4 autíčky od 5 let

Popis produktu

Garáž se 6 patry Super Chase Center od francouzského výrobce Majorette představuje skvělý dárek pro všechny děti a zejména chlapce od 5 let. Stavebnice se 6 patry je vybavena motorizovaným výtahem pro autíčka, která mají k dispozici až 56 parkovacích míst v nadzemní garáži, odkud dokážou sjet na zem po spouštěcích rampách. Realistický zážitek při hře s městskou garáží a policejní stanicí umocňují také realistické zvukové a světelné efekty. Spolu s garáží mají děti k dispozici také 4 modely sportovních a policejních autíček. Kombinace autíček umožní dětem naplno využívat svoji fantazii a představivost při hře na závodníky a policisty.

Chlapci i dívky nadchne i elektronický vláček v modrém provedení, který jezdí po okruhu na nejnižší úrovni garáže. Propracovaný systém herních zón umožní dětem plnohodnotně využívat všech částí stavebnice, potěší je spouštěcí rampa, policejní stanice s vězením, věž se spirálovou dráhou, bilboardy a množství dopravních značek. Nadčasová garáž je vyhotovena v pestrých barvách, v dětském pokoji vytvoří veselou a radostnou atmosféru. Dítě každý den objevuje nové herní možnosti, do hry se zapojí také jejich kamarádi a sourozenci. Garáž si mohou kdykoli doplnit i o další skvělá autíčka, takže se s ní zabaví na celá léta. Rozměry stavebnice jsou 112*84*70 cm.

Děti si při stavbě garáže plně vyzkouší své konstruktérské schopnosti. S komplexní stavebnicí si rozvíjí technickou představivost, prostorové vidění a logické myšlení. Francouzský výrobce Majorette se již dlouhá léta specializuje na výrobu prvotřídních autíček a stavebnic, které si oblíbily děti a sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu112*70*84 cm
Rozměry balení69*20*57 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost7,2 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.