Kočárek skládací Umbrella Stroller Pink Mon Grand Poupon Corolle pro 36–52 cm panenku

Popis produktu

Potěšte své děti naprostou novinkou v našem e-shopu, kterou si okamžitě zamilují nejen děti, ale i vy, rodiče. Jedinečný skládací kočárek Umbrella Stroller z dílny francouzské značky Corolle nesmí chybět žádnému malému rodiči, který pečuje o panenku Mon Grand Poupon Corolle. Překrásný skládací kočárek s motivem medvídka potěší děti od 3 let originálním designem s nádherným potiskem a dokonale propracovanými detaily.

Růžový kočárek je vytvořen pro panenky Corolle o velikosti 36–52 cm, je velmi snadný a manipulace s ním bude pro děti opravdu jednoduchá. Kočárek má celkovou výšku 63 cm a jeho obrovskou předností je fakt, že lze velmi jednoduše a rychle složit a opět rozložit. Manipulaci s ním bez problémů zvládnou i děti, které tak mohou v kočárku vozit panenku od rána do večera. Díky výjimečnému skládacímu kočárku bude hra s panenkou Corolle nezapomenutelná a dětem přinese spoustu nových zážitků a krásných vzpomínek.

S tímto krásným skládacím kočárkem Corolle s jemným dětským designem se nyní mohou děti vydat na procházku vždy ve společnosti své panenky. Ta bude v kočárku připoutaná bezpečnostním pásem, takže si může jízdu užívat bez obav. Složený kočárek se uzamyká bezpečnostními prvky, takže během hry vašim dětem nehrozí žádný úraz. Růžový kočárek pro panenku s rozkošným potiskem lze sundat, takže nezabírá téměř žádné místo a navíc je velmi lehký.

Dokonale propracované detaily tohoto kočárku a prvotřídní materiály příjemné na dotek zpestří každou hru s panenkou, která rozvíjí dětskou fantazii, ale také komunikační schopnosti. Hra na profese je v raném dětském věku velmi důležitá, protože děti mimo jiné poznávají vlastní emoce a přebírají zodpovědnost za své činy. Díky obrovskému množství doplňků Corolle mohou děti své panenky krmit, přebalovat, uspávat či koupat, a to vždy ve společnosti těch nejlepších a nejkrásnějších hraček.

Oblíbená francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. V panenkách Corolle se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily.

Značka Corolle se může pyšnit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě se stylovými doplňky.

Vlastnosti

  • skládací kočárek pro panenku
  • od 3 let
  • pro panenku o velikosti 36–52 cm
  • rozměry 63*28*45 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška63 cm
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.