Kosmetický stolek elektronický My Beauty Center 3in1 Smoby kadeřnictví a kosmetika s nehtovým studiem a 32 doplňků

Popis produktu

Potěšte své děti špičkovým kosmetickým studiem od francouzského výrobce Smoby. Kosmetický stolek elektronický My Beauty Center 3v1 nabídne chlapcům a dívkám od 3 let kompletní wellness program, při kterém si zahrají hry na kadeřnice, vizážisty a manikérky. Kosmetický stolek se skládá ze dvou částí, které se dají rozložit do tvaru písmene L, přičemž si děti mohou hrát na 3 herních plochách, které jsou spolu vybaveny bohatou sadou 32 kosmetických doplňků. Salón v jemném růžovo-modro-bílém provedení si oblíbí děti na první pohled a vydrží si s ním hrát dlouhá léta. 

Při hře na kadeřnice mají dívky k dispozici růžovou židli, na kterou posadí své zákaznice a kulaté nastavitelné zrcadlo z prvotřídního materiálu, bezpečného pro děti. Při péči o vlásky využijí elektronický fén s 2 nástavci, který vydává zvuky a svítí, žehličku, hřeben, kartáč, vlasové doplňky, kadeřnické nůžky a nádhernou stříbrnou čelenku. Kadeřnický salón je vybaven množstvím úložného prostoru, poličkami, 2 zásuvkami a praktickým otevíratelným boxem, takže si budou moci po každé hře uklidit všechny doplňky.

Při hře na manikérky a vizážisty se děti výborně zabaví s 2 laky na nehty, paletou očních stínů, rtěnkami s mechanickou funkcí, spirálou a lahvičkou s krémem. Součástí výbavy je i replika elektronické UV lampičky na vytvrzení gelových laků, která vydává zvuky a svítí. Díky ní získá dítě ještě realističtější zážitek z každé hry. Po dokončení úprav nehtů může kadeřnice nasadit zákazníkovi na prst velký ozdobný prsten. Střední část kosmetického salonu je vybavena umyvadlem a ruční sprchou. Na tomto místě mohou kadeřnice pečlivě umýt vlásky svým zákazníkům nebo své panence, která není součástí balení.

Přední část salonu je vyhrazena na platby za doplňky a procedury, které zákazník podstoupil ve zkrášlovacím centru. Zdobí ji stojan s nápisem Beauty Center, vedle kterého si dítě nastaví oznámení, zda je salón otevřený nebo zavřený (v angličtině). Zkrášlovací doplňky, které jsou určeny k prodeji, si malé obchodnice mohou vyložit na poličky nebo do praktické přihrádky. Zákazníci platí platební kartou, která se dá vložit do terminálu a odtud si vezmou doklad o koupi. Salón je vybaven i praktickou otvírací pokladnou, do které si uloží přijatou hotovost. Na pultíku se nachází také otočná brožura s cenami za poskytnuté procedury a doplňky.

Kosmetické centrum má celkové rozměry 98*52*101 cm, dá se rychle rozložit do tvaru písmene L a opět složit do kompaktního tvaru. Je vyrobeno z nejkvalitnějších plastových materiálů, které jsou odolné a zároveň jemné na dotek. Děti si zahrají hry na různá povolání, objevují svět dospělých. Učí se, na co slouží jednotlivé kosmetické doplňky a jak se správně používají. Kosmetický stolek využijí chlapci i dívky, zabaví se s ním sourozenci i kamarádi. Rozvíjejí si komunikační a jazykové schopnosti, rychleji se socializují a získávají pocit zodpovědnosti. Manipulací s doplňky si zlepšují jemnou motoriku, soustředění a logické myšlení.

Francouzský Smoby je špičkový výrobce prvotřídních plastových hraček pro děti každého věku. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší dítko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu98*52*101 cm
Celková výška101 cm
Rozměry balení66*26*75 cm
Na bateriiAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,9 kg
NoteBattery: 5 x AAA/LR03 (not included)
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.