Kuchyňka v kufříku Peppa Pig Smoby 17 doplňků modrá

Popis produktu

Hledáte, které dětské kuchyňky nejvíce potěší vaše malé děti? Dětská kuchyňka v kufříku Peppa Pig Smoby je krásný dárek pro všechny děti od 3 let. Kuchyňka pro děti v kufříku je vyrobena z kvalitních a odolných plastů v pěkném modrém provedení s motivem populární animované postavičky Peppa Pig, které znají děti po celém světě. Dětská kuchyňka v kufříku obsahuje sadu 17 doplňků: 2 šálky, 2 sklaničky, 2 talířky, příbory, tác na přípravu oběda, pánev s vyklápěcí funkcí a rekvizitami potravin.

Celý set lze snadno složit do kufříku, který si dítě může s sebou vzít, kamkoli půjde. Tato přenosná dětská kuchyňka v kufříku je výborným způsobem, jak se může zabavit každé dítě, které rádo vaří a pohostí své kamarády či sourozence. Dětská hračka u dětí rozvíjí jemnou motoriku a celkové pohybové dovednosti. Děti se učí, jak správně podávat jídlo, otáčet palačinky s pomocí vyklápěcí funkce a chystat si polední menu na přiložený nabídkový lístek s motivem Peppa Pig. Dětská kuchyňka je vhodná pro hru více dětí, u nichž rozvíjí komunikační schopnosti, kreativitu a tvořivost. Celkové rozměry dětské kuchyňky v kufříku jsou 26*11*24 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce dětských hraček. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality a originálního designu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu26*11*24 cm
Rozměry balení26*11*24 cm
Hmotnost0,7 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.