Květinářství s výrobou ozdobných květů Crea Deco Flowers Set Smoby 200 doplňků s přístrojem na spojování textilních lupínků od 5 let

Popis produktu

Květinářství s výrobou ozdobných květin Crea Deco Flowers Set od francouzského výrobce Smoby představuje vynikající hračku pro kreativní děti od 5 let, které si otevřou své první květinářství. Kreativní hračka na výrobu květin umožní chlapcům a dívkám vytvářet a spojovat ozdobné květy, přičemž kombinují různé typy barevných lupínků a spojují je pomocí mechanického přístroje. Děti dovnitř lisu vkládají jednotlivé části květu a poté jej pod lehkým tlakem spojí s ostatními částmi.

Kreativní sada obsahuje až 200 doplňků, mezi kterými je přístroj pro lisování a bohatá sada pro vytváření až 36 ozdobných kvítků. Květinářky se mohou spolehnout také na ilustrovanou příručku s návodem, který přináší tipy, jak funguje lis na květiny a způsob jejich výroby. Přístroj na výrobu květin je vyroben z pevných a odolných plastů se sametově jemným povrchem a zaoblenými hranami. Přinese dětem realistické zážitky při hře na výrobce ozdobných květin, kterými ozdobí dárek pro svého blízkého.

S květinářstvím si zahraje i několik dětí, kamarádi a sourozenci. Společně se naučí připravovat květiny, porovnávají své návrhy a vybírají nejlepší kombinace květinových lupínků. Přibližují se světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti a zároveň si rozvíjejí fantazii a představivost. Zlepšují si jemnou motoriku a logické myšlení, rychleji se socializují a trénují si komunikační schopnosti. Ke květinářství lze dokoupit i doplňkový materiál pro výrobu květin, který nabízíme v našem e-shopu.

Rozměry lisu na květiny jsou 14*15*18 cm. Smoby už dlouhá léta přináší dětem hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé dítě. Hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu14*15*18 cm
Rozměry balení27*10*30 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.