Květinové lupínky jako náhrady k ozdobnému květinářství Crea Deco Flowers Refill Smoby 98 doplňků pro výrobu 16 květin od 5 let

Popis produktu

Květinové lupínky představují vynikající rozšíření pro dětské květinářství Crea Deco Flowers Set Smoby, díky kterému dokážou děti poskládat další květy, kterými potěší své blízké. Originální sada pro výrobu ozdobných květin obsahuje 98 doplňků pro výrobu 16 květin. Díky nim si chlapci a dívky doplní ve svém květinářství materiál potřebný k výrobě prvotřídních květin. Tímto skvělým rozšířením získají nové herní možnosti, rozvíjejí si svoji kreativitu a fantazii při vymýšlení a výrobě květin. Zároveň trénují jemnou motoriku, koordinaci ruka-oko a získávají cit pro estetiku.

Smoby už dlouhá léta přináší dětem hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé dítě. Hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení11*3*27 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.