Velkoformátové obrázky k vybarvování Kid Colouring Smoby 10 kusů kompatibilní se stolem Kid Creative Table 51*51 cm od 24 měsíců

Popis produktu

Velkoformátové obrázky pro vybarvování Kid Colouring od francouzského výrobce Smoby představují vynikající dárek pro všechny kreativní děti od 2 let. Chlapci a dívky se mohou těšit na sadu 10 papírů s různými veselými motivy, které si budou vybarvovat ve svém volném čase. Papíry na vybarvování o rozměrech 51*51 cm zabaví děti na dlouhou dobu, jsou kompatibilní s kreativním stolkem Kid Creative Table, dají se k němu snadno připevnit. Díky větší velikosti papírů může při vybarvování 1 obrázku spolupracovat najednou i několik dětí.

Obrázky k vybarvování umožní dětem naplno rozvíjet svou fantazii a představivost, učí se rozlišovat a správně určovat barvy. Rozhodují o tom, jak bude vypadat finální obrázek, cvičí si koordinaci ruka-oko, při vybarvování se snaží nepřekračovat vymezenou linii. Zlepšují si jemnou motoriku a učí se správně držet kreslící potřeby. Kreativní vybarvování obrázků umožní dětem relaxovat a zároveň se soustředí na detaily. Různé motivy obrázků také pomáhají dětem poznávat nové předměty, zvířátka a věci z každodenního života.

Špičkový francouzský výrobce Smoby přináší dětem kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu51*51*0,1 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.