Panenka Babidoux Navy Blue Starry Dreams Mon Doudou Corolle s modrýma očima a chrastítkem 20 cm od 0 měsíců

Popis produktu

Roztomilá panenka Babidoux Navy Blue Starry Dreams Mon Douda z dílny francouzské značky Corolle se stane první skutečnou přítelkyní každého miminka. Nádherná kombinace barev, veselé modré oči, realisticky působící tvářička, jemné chrastítko a ideální velikost 20 cm z panenky Babidoux Navy Blue Starry Dreams vytvoří nejlepší přítelkyni vašeho miminka již od narození.

Panenka Babidoux Navy Blue Starry Dreams ve svém bříšku ukrývá jemné chrastítko, které na děti působí uklidňujícím dojmem a zároveň pozitivně ovlivňuje rozvoj sluchu. Panenka oblečená v rozkošném modrém pyžamku se k vašemu děťátku přitulí a uklidní ho i díky příjemné vanilkové vůni.

Tato výjimečná panenka Babidoux Navy Blue Starry Dreams má asymetrickou tvářičku s modrýma očima, které působí lidsky a od první chvíle si získá srdce vašeho miminka. Nevtíravá vanilková vůně a měkké, lehké tělíčko se zase postarají o sladký, ničím nerušený spánek. Jemné prstíky dětí už při prvním doteku objeví materiály příjemné na pohlazení i přitulení a díky dlouhé čepici, ručičkám a nožičkám si děti už od útlého věku procvičují správný úchop.

Bezpečnost je v Corolle na prvním místě, takže panenka je dokonale přizpůsobena věku děťátka. Modré oči panenky Mon Doudou, které jsou stále zářivé a veselé, jsou namalovány trvanlivou barvou. Nehrozí tak, že je děti svými zkoumajícími prštěky vyloupnou a ublíží si. Materiál, ze kterého je panenka vyrobena, je velmi příjemný na dotek a působí přirozeně, téměř jako pokožka. Panenku Babidoux Mon Doudou můžete prát v pračce na jemném cyklu při 30 °C. Panenka má všitý štítek, na který mohou rodiče napsat kontaktní údaje a v případě ztráty se panenka vždy vrátí ke své majitelce.

Oblíbená francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily.

Značka Corolle se může pyšnit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od pečlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě, kterou naleznete jedině u nás.

Vlastnosti

  • měkká a lehká panenka
  • s chrastítkem
  • jemná vanilková vůně
  • vhodná již od narození
  • modré oči
  • velikost 20 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • praní na jemném cyklu při 30 °C
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška20 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.