Panenka Miss Pink Starry Dreams Mon Doudou Corolle s hnědýma očima 25 cm od 0 měsíců

Popis produktu

Dovolte nám do náruče vašeho miminka vložit měkoučkou panenku s důkladně propracovanými detaily, se kterou si okamžitě vytvoří pouto na celý život. Překrásná panenka Miss Pink Starry Dreams Mon Doudou z dílny francouzské značky Corolle se už od prvního momentu stane nejlepší přítelkyní vašeho miminka. Nádherná kombinace jemných barev, veselé hnědé oči, realisticky působící tvářička a ideální velikost 25 cm z panenky Corolle vytvoří nejlepší přítelkyni vašeho miminka již od narození.

Panenka Miss Pink Starry Dreams oblečená v růžových šatech s nádhernými detaily se k vašemu děťátku přitulí a uklidní jej díky vanilkové vůni, ale i těm nejjemnějším materiálům. Tato příjemná vůně vanilky upoutá dětskou pozornost natolik, že po panence Miss Pink Starry Dreams budou s radostí sahat znovu a znovu.

Jedinečná panenka Miss Pink Starry Dreams má asymetrickou tvářičku s hnědýma očima, díky čemuž působí realisticky. Nevtíravá vanilková vůně a měkké, lehké tělíčko se zase postarají o sladký, ničím nerušený spánek. Jemné prstíky dětí už při prvním dotyku objeví materiály příjemné na pohlazení i přitulení. Díky dlouhému copu s mašlí, ručičkám a nožičkám si děti už od útlého věku procvičují správný úchop.

Hnědé oči panenky Mon Doudou, které jsou stále zářivé a veselé, jsou namalovány trvanlivou barvou. Nehrozí tak, že je děti svými zkoumajícími prstíky vyloupnou a ublíží si. Materiál, ze kterého je panenka vyrobena, je velmi příjemný na dotek a působí přirozeně, téměř jako pokožka. Panenku Mon Doudou můžete prát v pračce na jemném cyklu při 30 °C. Panenka má všitý štítek, na který mohou rodiče napsat kontaktní údaje a v případě ztráty se panenka vždy vrátí ke své majitelce.

Oblíbená francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. V panenkách Corolle se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily.

Značka Corolle se může pyšnit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě, kterou naleznete jedině u nás.

Vlastnosti

  • měkká a lehká panenka
  • uklidňující vanilková vůně
  • vhodná již od narození
  • hnědé oči
  • velikost 25 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • praní na jemném cyklu při 30 °C
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška25 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.