Sada oblečení Chic Outfits Set & Accessories Ma Corolle pro 36cm panenku 4 doplňky od 4 let

Popis produktu

Panenka, která má styl, pochází z rodiny Corolle! Nádherná souprava oblečení Chic Outfits Set & Accessories Ma Corolle z dílny francouzské značky Corolle promění každou hru s panenkou na neuvěřitelný zážitek. Džíny, halenka, kozačky a brýle jsou určeny pro panenku Ma Corolle o velikosti 36 cm. Celá 4dílná sada oblečení je důkladně propracována do toho nejmenšího detailu. Součástí outfitu pro panenku Ma Corolle jsou džíny, bílá halenka se vzorovaným límcem, kotníkové kozačky a růžové brýle.

Sada oblečení Chic Outfits Set & Accessories pro panenku Ma Corolle přinese dětem spoustu nových zážitků a krásných vzpomínek. S nádherným oblečením Ma Corolle mohou děti svou panenku převlékat kdykoli se jim zachce. Dokonale propracované detaily tohoto oblečení a prvotřídní materiály zpestří každou hru s panenkou, která rozvíjí dětskou fantazii, ale také komunikační schopnosti a hmatovou citlivost.

Hra na profese je v raném dětském věku velmi důležitá, protože děti mimo jiné poznávají vlastní emoce a přebírají zodpovědnost za své činy. Oblečení Corolle perte ručně při maximálně 40 °C pouze s použitím jemného tekutého mýdla.

Oblíbená francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. V panenkách Corolle se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily.

Značka Corolle se může pyšnit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě se stylovými doplňky.

Vlastnosti

  • oblečení pro panenku Ma Corolle
  • 4 doplňky
  • pro panenku o velikosti 36 cm
  • od 4 let
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.