Stavebnice vesmírné autíčko 3v1 Space Rover Discovery Set Smoby 50 dílků se šroubovákem a figurka astronauta s pohyblivými končetinami

Popis produktu

Stavebnice vesmírné autíčko 3v1 Space Rover Discovery Set z dílny francouzských designérů Smoby přinese chlapcům od 3 let skvělé zážitky při hře na vesmírné průzkumníky. Špičková stavebnice obsahuje 50dílnou soupravu, ve které najdou všechny potřebné dílky pro poskládání vesmírného autíčka Space Rover. Těšit se mohou také na figurku astronauta s pohyblivými končetinami, který má ruku přizpůsobenou do tvaru šroubováku, díky čemuž jej děti zapojí do sestavování autíčka. Po sestavení autíčka mohou děti posadit figurku do průhledné otevíratelné kabiny a vydat se na objevovat povrch neznámých planet.

Malí badatelé si mohou autíčko o celkové délce 25 cm poskládat ve 3 různých variantách, přizpůsobí si jej svým potřebám. Při montáži mají k dispozici také samostatný šroubovák, který jim usnadní práci s jednotlivými dílky. Vesmírná stavebnice je vyrobena z pevných a odolných plastů se zaoblenými hranami, originální design terénního autíčka do vesmíru okouzlí chlapce na první pohled. Při skládání se výborně zabaví, trénují si jemnou motoriku, logické myšlení a konstruktérské schopnosti. Také si rozvíjejí fantazii a kreativitu, staví si autíčko podle svých představ a po sestavení si s ním zahrají nebo si jej mohou vystavit na poličku.

Francouzská značka Smoby již dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost, inspirují je a umožňují prožívat dobrodružství ve své vlastní fantazii. Splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria, jsou zárukou skvělých zážitků.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu25*13*16,5 cm
Rozměry balení28*8*25 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.