Tabule oboustranná na křídu a magnetky Paint&Learn Chicos s 82 doplňky

Popis produktu

Tabule oboustranná na křídu a magnetky Paint&Learn z dílny španělské značky Chicos je oboustranná tabule pro děti od 3 let. Oboustranná tabule pro kreslení a psaní má kovovou konstrukci a děti okouzlí na první pohled. Tabule Paint&Learn Chicos má nejen praktický úložný prostor, ale také 82 doplňků, které probudí dětskou fantazii a kreativitu. Tabule Paint&Learn je magnetická a její součástí jsou magnetická čísla a písmena, pastelky, fixy, křídy a dokonce i vodové barvy a štětce.

Množství pomůcek pro psaní a malování děti využijí z obou stran tabule. Magnetickou stranu děti využijí k učení se počítání, poznávání abecedy a kreslení fixy. Křídová část tabule jim bude sloužit k psaní a kreslení křídami a díky praktickým klipům si na tuto stranu mohou připevnit papír a plně využít vodové barvy a štětce. Oboustranná tabule Paint&Learn od Chicos dá dětem nekonečný prostor pro rozvoj uměleckého talentu, fantazie a kreativity. Tabule je výškově nastavitelná a lze ji snadno složit a uskladnit. Rozměry tabule jsou 60*63*120 cm.

Španělská značka Chicos působí na trhu již od roku 1972 a dětem přináší krásné hračky již více než 50 let. Vydejte se i vy se svými dětmi do vesmíru her a objevte krásné hračky Chicos vyrobené ve Španělsku. Produkty této oblíbené španělské značky splňují přísná kritéria a normy Evropské unie.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu60*63*120 cm
Výškově nastavitelnéAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.