Tahač s přívěsem a policejní helikoptéra Mack Truck Police Helicopter Majorette se zvukem a světlem s gumovými kolečky délka 35 cm

Popis produktu

Tahač s přívěsem a policejní helikoptérou od francouzské značky Majorette představuje skvělý dárek pro chlapce a dívky již od 3 let. Licencovaný model tahače značky Mack s přívěsem v černém provedení provedení zaujme zejména chlapce. Kovová kabina v kombinaci s gumovými kolečky a navijákem, dítě se s autíčkem zabaví na dlouhé hodiny. Policejní tahač dokáže vydávat zvuky a svítit, o realističtější zážitky při hře na policisty se postará i helikoptéra Airbus H135 se zvukem a světlem.

Celková délka tahače i s přívěsem je 35 cm. S tahačem a helikoptérou se děti zabaví na dlouhá léta, mohou si s ním hrát samostatně nebo si ho přidají ke stavebnicím a drahám Majorette. Představují vynikající volbu pro malé a velké sběratele, kteří se věnují sbírání automobilových značek. Děti si při hře s autíčky rozvíjejí technickou představivost, fantazii a jemnou motoriku. Realistický vzhled modelů Majorette a jejich precizně vypracované detaily jsou zárukou vysoké kvality a špičkového evropského designu.

Francouzská značka Majorette již dlouhá léta přináší dětem prvotřídní autíčka a stavebnice, které si oblíbili i sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Celková délka35 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Hmotnost0,73 kg
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.