Učíme se psát s elektronickým tabletem My First Writings Educa s barevnými tužkami od 4 let

Popis produktu

Učíme se psát s elektronickým tabletem My First Writings od španělského výrobce Educa představuje skvělý dárek pro všechny zvědavé a kreativní děti od 4 let. Elektronický tablet je vybaven podsvícením, které umožní dětem překreslovat si obrázky a písmenka na papír, který se připne na vrchní část tabletu. Vnitřní část tabletu je vybavena otočným mechanismem, na kterém je arch s různými písmenky a obrázky zvířátek. Díky podsvícení se dítě učí psát písmenka a kreslit obrázky podle předlohy, čímž si cvičí jemnou motoriku a hravou formou poznává abecedu.

Didaktický tablet pomáhá vzdělávat děti již od útlého věku. Tablet je vyhotoven z kvalitního plastového materiálu, je zdravotně nezávadný, děti si s ním mohou bez obav hrát. Při psaní a kreslení si děti cvičí pozornost, učí se soustředit na detail a zlepšují si paměť. Součástí balení jsou také barevné tužky, se kterými si dítě může vybarvovat obrázky a rozvíjet si fantazii a představivost. Elektronický tablet nedisponuje žádnými dalšími funkcemi, pouze podsvícením.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedováním procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodŠpanělsko
SvětloAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.