Úklidový vozík Rowenta Cleaning Trolley Smoby s elektronickým vysavačem a 3 doplňky

Popis produktu

Úklidový vozík Rowenta Cleaning Trolley je moderní sada hraček na úklid, se kterou se zabaví kluci i dívky od 3 let. Dětský úklidový vozík v tyrkysovo-šedém provedení upoutá pozornost každého dítěte. Realistická hračka do domácnosti umožní nejmenším dětem hravým způsobem se zapojit do úklidu. Vozík na úklid nabízí pro malé pomocníky v domácnosti sadu 3 doplňků: elektronický vysavač, který vydává při vysávání reálné zvuky, velký smeták na zametání, lopatku a 1 repliku čisticího prostředku.

Vozík pro děti je vyroben z odolného a kvalitního plastu, který je příjemný na dotek. Je pevný a stabilní. Celkové rozměry úklidového vozíku jsou 34*36*42 cm. Úklidový vozík si dítě díky 2 kolečkům snadno přemístí kdekoli potřebuje, a tak má všechny potřebné nástroje na úklid vždy u sebe. Sada 3 doplňků s elektronickým vysavačem a vozíkem dohromady vytvářejí dokonalý úklidový set pro děti. Špičková úklidová sada všestranně rozvíjí schopnosti dítěte, které si při hře zlepšuje jemnou motoriku, logické myšlení a získává základní úklidové návyky.

Francouzský výrobce Smoby již dlouhá léta přináší dětem moderní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu34*36*42 cm
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.