Zvěrolékařská ordinace s plyšovou pandou Veterinary Center Smoby s lékařským pultem a vanička na koupání s 19 doplňky

Popis produktu

Zvěrolékařská ordinace Veterinary Center od francouzského výrobce Smoby připraví dětem od 3 let spoustu radostných zážitků při hře na zvěrolékaře. Chlapci a holčičky budou mít k dispozici plyšovou pandu k procvičení vyšetřovacích úkonů a postupů, které musí znát každý veterinář. Ve své nové ordinaci využijí vyšetřovací pult a pomocí lékařských nástrojů se snaží zjistit zdravotní stav zvířátka. Vedle pultu se nachází vanička se sprchovou hlavicí, ve které lékař svého malého pacienta po vyšetření vykoupe, přičemž může otočným válečkem nastavit správnou teplotu vody.

Ordinace disponuje velkým úložným prostorem, takže mají zvěrolékaři možnost uložit lékařské nástroje na velkou poličku ve spodní části ordinace nebo do boxů, či je zavěsit na praktické háčky. Zvěrolékařská ambulance nabídne chlapcům a dívkám 19dílnou sadu doplňků, mezi nimiž jsou různé lékařské dózy a lahvičky, krabice s mlékem a granulemi pro zvířátka, teploměr, injekční stříkačka, stetoskop, zdravotní záznam o zvířátkách spolu s nálepkami, které označují typ vyšetření, zákrok a dokonce i stav zvířátka. Díky těmto doplňkům si dítě rychle osvojí práci zvěrolékaře, bude mít ze hry ještě realističtější zážitek.

Veterinární centrum v zeleno-hnědém provedení si oblíbí kluci a holky na první pohled. Je vyhotoveno z pevných a odolných plastů, jeho rozměry jsou 53*47*68 cm. S touto hračkou si děti zahrají na povolání veterinářů, přičemž získávají pocit zodpovědnosti. Zjišťují význam různých zdravotnických pomůcek a nástrojů, učí se, jak správně pomoci svým domácím mazlíčkům. Při hře si procvičují také jemnou motoriku, rozvíjejí si fantazii a představivost. Také si zlepšují paměť a logické myšlení. V dětech se probouzí zdravé sebevědomí, hravou formou se naučí spoustu nových věcí. Tato edukativní hračka je vhodná i do předškolních zařízení.

Francouzský Smoby přináší dětem prvotřídní hračky s vlastní originální myšlenkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší děťátko. Hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu53*41*68 cm
Rozměry balení50*20*60 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvahnědá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.