Zvěrolékařský vozík s kufříkem Veterinary Animal Care Trolley Smoby pro plyšovou pandu s 8 lékařskými doplňky

Popis produktu

Zvěrolékařský vozík Veterinary Animal Care Trolley od francouzského výrobce Smoby představuje perfektní dárek pro děti od 3 let, které rády pečují o zvířátka. Stylový vozík v zeleno-hnědém provedení je vybaven kufříkem, ve kterém se nachází sada 8 doplňků – stetoskop, injekce, nůžky, teploměr, náramek, lahvičky a miska na krmení. Součástí vozíku je i plyšová panda, kterou si děti mohou přenášet v kufříku – dá se jednoduše přeměnit na přenosný box s dvířky a praktickými otvory, skrz které se panda dívá ven.

Velké držadlo ve vrchní části vozíku je uzpůsobeno pro dětské ruce, umožňuje snadnou manipulaci. Děti potěší na vozíku i odkládací plocha, která jim poskytne dostatek úložného prostoru pro doplňky, takže je budou mít hned po ruce. Při hře si rozvíjejí fantazii a představivost, jemnou motoriku, napodobují dospělé a učí se, jak se používají různé zvěrolékařské pomůcky. Získají nového plyšového kamaráda, o kterého se budou starat a který s nimi vydrží dlouhá léta. Vozík lze snadno přesouvat díky 2 velkým kolečkům.

Smoby je přední výrobce kvalitních hraček s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu31*32*55 cm
Rozměry balení39*20*60 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvahnědá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.